dilluns, 8 d’abril del 2013

Les dues cares de la riera

13 i 14 d’abril



Què saps sobre la riera de la vall? Està neta o bruta? Té vida? Com és que hi ha cops que baixa seca, sovint s’omple d’algues i a voltes hi apareixen peixos morts?

Si vols conèixer la resposta a aquesta i altres preguntes, et convidem a les activitats organitzades per a tota la família els dies 13 i 14 d’abril.

Dissabte 13 d’abril de 18h a 20h a Cartellà 
Taller d’anàlisi d’aigües per als més petits a les Escoles de Cartellà, de manera simultània, Taula rodona “Les dues acares de la Llémena” per als més grans a la rectoria.

Investigadores de la Universitat de Girona ens faran un taller pràctic d’iniciació a l’estudi de l’estat ecològic d’un riu amb mostres de diferents punts de la Llémena.

A la taula rodona, hi participaran representants de la Llémena espai natural, Anton Sunyer, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Gregori, i Helena Guasch, professora d’ecologia de la Universitat de Girona. Posarem a debat l’estat ecològic i de conservació de la riera, intentarem entendre’n les causes i proposar-ne solucions.

Diumenge 14 d’abril: 10:00 a 13:00 
Sortida al riu, per a totes les edats

Visitarem, diferents indrets del riu, i n’explicarem, sobre el terreny, el seu estat de conservació. Visitarem diferents punts, des de la capçalera fins a Sant Gregori.

Punt de trobada, la pineda de Sant Gregori. Cal venir ben calçat, portar una càmera de fotos per poder copsar, de manera gràfica, les diferents cares del riu i pels que es vulguin posar dins el riu, botes d’aigua i una tovallola. Cal portar cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada